Blogomanija 2013

11. 11. 2013 | uredio | software

Nov

Na adresi http://www.blogomanija.me/prijava/ možete se prijaviti za učešće na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i sadržaju na internetu, koja se održava na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra! Na Blogomaniji 2013 će kroz predavanja, radionice i panel diskusije biti reči o važnosti kvalitetnog sadržaja na internetu.

blogomanija-2013_1383586811_670x0

Preporuka je da se što pre registrujete, pogotovo ukoliko ćete koristiti povlašćene cene smeštaja, s obzirom na to da vlada veliko interesovanje, a da je broj kreveta ipak ograničen.
Kotizacija za Blogomaniju se, tradicionalno, ne plaća.
Besplatna kotizacija vam omogućava povlašćene cene za smeštaj u apartmanima Konaci**** ili hotelu Angella**** od samo 66 evra po osobi za 3 noćenja na bazi polupansiona (cena važi za 1 krevet u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi).
Biznis kotizacija košta 200 EUR + 20% PDV i omogućava posebne uslove za smeštaj u hotelu Grand, kao i ime vaše firme na ID kartici. Biznis kotizacija ne uključuje smeštaj.
Podsećamo vas da svaka Biznis kotizacija pomaže organizaciju Blogomanije.
Za dodatne informacije o ovoj mogućnosti pišite na: business@blogomanija.me
Na Blogomaniji će i ove godine učestvovati dokazani stručnjaci u svojim oblastima, koji će kroz razne forme prezentacija svoje iskustvo i znanje podeliti sa učesnicima. Neki od govornika koji su do sada potvrdili učešće su Borislav Miljanović, Robert Čoban, Miloš Čirič, Krešimir Macan, Ivan Brezak Brkan, Gabrijela Stjepanović, Zoran Baranac, Ivan Rečević, Darko Buldioski, Vladimir Vulić i drugi.
Jedan deo programa predviđen je za ležerniju komunikaciju, odnosno za “Kraljeve sadržaja”, tako da će na Blogomaniji’13 biti i:
Državni posao – Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković; Srbija; The Books of Knjige – Aleksandar Radunović (Popaj), Veselin Gajović (Gajo), Goran Vujović (Goro) i Zoran Marković (Zonjo); Crna Gora; Njuz.net – Dejan Nikolić, Marko Dražić, Viktor Marković, Nenad Milosavljević; Srbija; kao i Marko Somborac i Dragoljub Ljubičić – Mićko i drugi…
Sa “kraljevima” će se razgovarati o kreativnom procesu iz koga nastaje zanimljiv sadržaj u okviru njihovih matičnih medija, a koji poseban, viralni, život živi na Internetu.
Pored kvalitetnih predavanja, radionica i panela, sve učesnike očekuju i brojne aktivnosti van programa, o kojima će biti više reči u narednom periodu. Svakako da će večernji zabavni program, uz sjajnu muziku i atmosferu koji je “obojio” i prošlu Blogomaniju biti prisutan i ovog puta!
Vidimo se na Kopaoniku od 28. novembra do 1. decembra!