APC revolucioniše UPS – ove

27. 11. 2013 | uredio | hardware

Nov

Vrhunska UPS tehnologija firme koja je uvela zaštitini znak Legendery Reliability

Šta je rezultat kombinovanja zaštitnog znaka Legendary Reliability, koji postoji već 25 godina , s najnovijim dostignućima u tehnologiji UPS – ova? Predstavljamo vam novu APC – ovu liniju interaktivnih, intiuitivnih i energetski efikasnih Smart UPS – ova, namenjenih zaštiti kritične poslužiteljske i mrežne opreme od posledica nestanka elekktrične energije i prestanka rada.

Nova APC-ova linija UPS-ova SMART UPS: pametniji, jednostavniji , manje pridonose zagađenju životne sredine

Zahvaljujući milionima dolara uloženih u istraživanje, APC se može pohvaliti da samo nova linija Smart UPS-ova nudi jedinstvenu funkciju predviđanja očekivanog veka trajanja baterije, koja vas informiše koje ćete tačno godine i u kom mesecu morati da zamenite bateriju. Precizno temperaturno kompenzovano punjenje produžuje vek trajanja baterije, jedinstvena funkcija merenja potrošnje energije nadzire potrošnju energije, a ekološki način rada, koji će uskoro biti patentiran, povećava mrežnu efikasnost i do 99 posto te tako smanjuje režijske troškove. Uz to, interaktivni LCD nudi detaljne statusne, konfiguracijske i dijagnostičke informacije, koje su pre bile dostupne samo putem softvera.
Kada je trošak bitan i kada su ključne performanse, insistirajte na inteligentnijim, intuitivnijim APC-ovim UPS-ovima iz linije Smart UPS. Sada više no ikad dosad naziv na kućištu garantuje pouzdanost komponenti unutar njega: APC Smart UPS.

apc_smartups

Intuitivan LCD displej

Brz pregled detaljnih informacija o samom UPS-u i kvalitetu napajanja – uključujući menije statusnih, informativnih i gijagnostičkih zapisnika s mogučnošću odabira (ovisno o modelu) i do pet jezika.

Panel koji se može konfigurisati

Konfigurišite ključne parametre i funkcije UPS-a i upravljajte njima pomoću intuitivnih navigacijskih tipki. Na modelima koji se mogu koristiti i u ormarskoj i u tower izvedbi panel se može zakrenuti za 90 stepeni radi jednostavnog pregleda.

Ušteda energije

Ekološki način rada, postiže online efikasnost od gotovo 99 posto, čime se smanjuju gubitak topline i troškovi korištenja.