iWatch krenuo s masovnom proizvodnjom?!

04. 06. 2014 | uredio | hardware

Jun

Kako godina sve više odlazi u drugu polovinu, tako je sve više glasina o nekim uređajima i servisima koje smo očekivali tokom ove godine. Naravno, jedan od najiščekivanijih uređaja je Apple-ov pametni sat koji bi trebao biti drugačiji i bolji od ostalih, barem tako glasine govore. No, nove glasine koje su se pojavile još su zanimljivije, a one napominju kako je Apple-ov pametni sat već u izradi, tj. već je krenuo u masovnu proizvodnju. Ako je tome tako, možemo stvarno u narednim mjesecima očekivati kako će se ovaj dugo očekivani gadget konačno pojaviti na tržištu.

Apple-iwatch-

Da se naveliko radi na pametnom satu mogli smo zaključiti još proteklih meseci kada je Tim Cook, CEO Apple-a, govorio o tome kako nas ove godine očekuje inovativan uređaj koji Apple još nema u svojoj ponudi. Mnogi su odmah zaključili kako se radi o pametnom satu, a razlog više je taj što su gotovo svi Appleovi konkurenti već na tržište plasirali svoj uređaj takve vrste. No, iz Apple-a još dan danas nema nikakve službene potvrde o tome šta konkretno planiraju pustiti na tržište i kako će sve funkcionisati i izgledati. Mogli bismo reći da se drže one stare proverene taktike, gde se do trenutka predstavljanja samog uređaja ne zna ništa o njemu.
Vratimo se sada još nakratko na početak priče. Nekoliko je izvora potvrdilo kako se šire glasine da je iWatch već krenuo s masovnom proizvodnjom. Neki su čak i naveli da očekuju početak prodajte ovih satova za koji mesec, mada je teško verovati da će sve ići tako brzo. Ono što možemo prognozirati je da sat stiže na tržište u drugoj polovini ove godine. Kada će se to tačno dogoditi nikome nije znano, ali verujemo da će iščekivanje pobuditi velik interes javnosti za još jednim inovativnim proizvodom Apple-a.