Stigla nova zakrpa za Windows 10

19. 11. 2014 | uredio | software

Nov

Osobe koje su prionule testiranju novog operativnog sistema Windows 10, zasigurno mogu biti zadovoljni pažnjom koju im posvećuje Microsoft. Naime, iako se radi o beta fazi operativnog sistema, Microsoft je izbacio već dve zakrpe za isti sistem. Prva nadogradnja je izbačena 25. oktobra, a i druga nam je stigla nedavno. Čini se kako je Microsoft stvarno zagrizao za stvaranje super sistema koji će napokon zadovoljiti sve želje korisnika.

windows-10

Mnogo je godina do sada Microsoft ostavljao korisnike po strani ne dozvoljavajući ima da sudeluju u procesu stvaranja novih operativnih sistema. Pojava Nadelle na čelu Microsofta izmenila je mnoga stanja u toj kompaniji. Tako je po uzoru na Linux sisteme Microsoft odlučio kako će korisnici aktivno sudelovati u stvaranju novog sistema te će se poštivati veliki deo želja korisnika. Budući da je jako puno korisnika odlučilo testirati Windows 10, Microsoft je dobio i jako puno recenzija korisnika. S obzirom na to krajem oktobra je izdana prva zakrpa koja je popravila ono što se ljudima nije svidelo na novom sistemu te bugove koji su bili najčešće prijavljivani. I dok smo već pomislili kako je to sve što je Microsoft učinio, oni su izdali novu zakrpu koja bi još dodatno trebala usavršiti rad ovog sistema.
Nova nadogradnja ne donosi puno novosti, ali veliki deo njih vezan je upravo uz dizajn panela. Budući da je panel već nekoliko godina sporno kod korisnika Windowsa, vrlo verovatno će ovog puta u Microsoftu poslušati sve savete korisnika kako bi stvorili panel po želji. Svi noviteti pobrojani su na stranicama Microsofta, a verujte kako se na tom popisu nalazi stvarno mnogo novosti jer nemojmo zaboraviti da je to beta faza sistema. Ono što prikazuje ova beta verzija Windowsa 10 nam se sviđa i verujemo da će taj sistem ponovno vratiti ugled Microsoftu koji je u poslednje vreme malo poljuljan.