Samsungov GALAXY S5 fokus stavlja na korisnika

23. 04. 2014 | uredio | hardware

Apr

Peta generacija GALAXY S uređaja redefiniše način na koji tehnološke inovacije poboljšavaju svakodnevni život.

Samsung Electronics predstavio je petu generaciju svog pametnog telefona iz GALAXY S serije, GALAXY S5, koji je u potpunosti prilagođen i dizajniran prema potrebama korisnika. Novi GALAXY S5 nudi korisnicima vrhunsko iskustvo uz pomoć inovacija ključnih značajki za svakodnevnu upotrebu.
S GALAXY S5 uređajem Samsung se vraća osnovama, kako bi se usmerio na pružanje mogućnosti i značajki koje su najbitnije našim korisnicima, – izjavio je JK Shin, direktor i predsjednik odelenja IT & Mobile u Samsungu. – Korisnici traže mobilne alate koji ih nadahnjuju i pružaju im podršku u poboljšavanju njihovih svakodnevnih života. Samsung u GALAXY S5 uređaju predstavlja jedinstveni dizajn u kombinaciji s neophodnim značajkama kako bi se usrmerio na pružanje vrhunskog pametnog telefona na tržištu pomoću korisnika nadahnutih inovacijom.
GALAXY S5 nudi savršeni spoj napredne kamere, brzog mrežnog povezivanja, fitness aplikacija i naprednih značajki zaštite uređaja kako bi korisnici ostali u formi i povezani sa stilom.

Samsung-Galaxy-S5

Snimanje i čuvanje dragocenih sećanja jedna je od najvažnijih značajki današnjih pametnih telefona. Novi GALAXY S5 nudi mogućnost snimanja izvanrednih fotografija, zahvaljujući 16-megapikselnoj kameri s naprednim interfejsom i korisničkim panelom koje korisnicima omogućava da jednostavno i brzo snime, obrade i podele fotografije, moglo se čuti prilikom predstavljanja.
GALAXY S5 nudi najbrži autofokus na svetu s brzinom od 0.3 sekunde i naprednim High Dynamic Range (HDR), reprodukcijom prirodnog svetla i bojama sa zapanjujućim intenzitetom u svim uslovima snimanja. Također, nova značajka selektivnog fokusa omogućava korisnicima da se usmere na određeno područje dok istovremeno zamagljuju pozadinu fotografije. Uz pomoć ove značajke, korisnicima više nisu potrebne posebne leće kako bi postigli efekt plitke dubine polja (DOF).
GALAXY S5 podržava petu generaciju Wi-Fi 802.11ac i 2X2 MIMO standarda, kao i veliki broj različitih LTE frekvencija uz pomoć LTE 4 standarda. Za korisnike koji traže još bržu vezu, GALAXY S5 od sada nudi Download Booster, inovativnu Wi-Fi tehnologiju koja ubrzava prijenos podataka udruživanjem Wi-Fi i LTE podatkovne veze.
GALAXY S5 otporan je na prašinu i vodu prema industrijskom IP67 standardu, a poseduje i čitač otisaka, čime pruža sigurnu, biometrijsku značajku zaključavanja ekrana te omogućava korisnicima sigurnost prilikom mobilnog plaćanja. Ultra Power Saving način rada pretvara zaslon uređaja u crno bijeli ekran, te gasi sve nepotrebne značajke kako bi se smanjila potrošnja baterije.