5. Retail IT Summit

03. 09. 2014 | uredio | software

Sep

Tradicionalni Retail IT Summit već peti put otvara svoja vrata novim tehnologijama u maloprodaji s ciljem da predstavi najnovije trendove u ovoj oblasti i informiše trgovce o novim mogućnostima savremenih hardversko-softverskih rešenja. Kao i do sada, Retail IT Summit okupiće preko 100 IT menadžera domaćih i regionalnih trgovinskih lanaca koji će biti u prilici da čuju predavanja najvećih svestskih IT kompanija u ovoj oblasti.

retail

Tema ovogodišnjeg samita „Socijalne mreže u trgovini“ biće inspiracija za predavanje specijalnog gosta, gospođe Yvonn Miller, zamenika community manager- a u Migrosu, najvećeg švajcarskog trgovinskog lanca koji zapošljava preko 94000 ljudi, i ima preko 20 kompanija u okviru grupe. Gospođa Yvonn Miller predstaviće Migrosova iskustva i uspehe u domenu social marketinga.
Oni koji posete ovogodišnji 5. Retail IT Summit biće u prilici da čuju i predavanja kompanija poput Datalogic, Motorola, Honeywell, ELO, SIS Technology (Explicato), a u izlagačkom delu svoja rešenja predstaviće brojne domaće i inostrane IT kompanije poput kompanija Sampro, Infokod, Sevice Plus kao i mnogi drugi.
5. Retail IT Summit održaće se 14. 10. 2014. U Hotelu Best Western M u Beogradu s početkom u 9h. Svi zainteresovani za učešće mogu više informacija dobiti na contact@retail-media.info