Veštačka inteligencija kao lični asistent

10. 08. 2015 | uredio | software

Aug

Da li ste oduvek želeli da imate ličnog asistenta koji bi vodio računa o vašim obavezama i sastancima? Ali zbog troškova i organizacionih poteškoća to često nije moguće. Predstavljamo vam Amy – virtuelnu sekretaricu koja će paziti da uvek stignete tamo gde treba.

Amy predstavlja projekat kompanije X.ai odnosno četiri osnivača: Alexa Poona, Denisa Mortensena, Martina Jimeneza i Matta Caseyja, koji tvrde da je ljudima dosadilo beskonačno prepisivanje nalik na ping pong, prilikom ugovaranja samo jednog sastanka. Sada je dovoljno samo da ubacite svoju asistentkinju Amy (sa mail adresom amy@x.ai ) u cc maila, i ona će preuzeti svu korespondenciju i zakazati sastanak, pazeći pritom na ostale obaveze i sastanke tog dana.

amy

Ukoliko ste zabrinuti zbog bezbednosti, i toga da će podaci o vašem kretanju i klijentima postati dostupni trećem licu, autori programa kažu da imaju sve potrebne bezbednosne sertifikate, kao uostalom i drugi provajderi cloud usluga. Amy je zasada besplatna, ali postoji lista čekanja na nju, jer inženjeri ne uspevaju da obrade sve postojeće zahteve za angažovanjem ove šarmantne gospođice. Dakle, ako ste zainteresovani, prijavite se što pre preko ovog linka.