Motorola priprema nove smartphone?

23. 01. 2015 | uredio | hardware

Jan

Na stranicama britanske firme Argos na trenutak su se pojavile informacije koje pokazuju kako Motorola priprema nove modele smartphona. Iz šturih informacija vidljivo je kako je reč o Titan i Styx modelima iz G i E serije.
Najveći model predstavlja G seriju, a nosi naziv G Titan. Prema dostupnim informacijama čini se kako je reč o nadograđenoj verziji Moto G (2014) smartphona kojemu je dodata podrška za 4G LTE mreže, dok bi ostatak specifikacija trebao ostati isti kao i kod Moto G (2014) modela. Dimenzije uređaja su također identične spomenutom modelu, no novi G Titan bi trebao biti nešto teži – 155 grama u odnosu na 149 grama koliko ima prošlogodišnji model.

Motorola-Moto-G-Smartphone

Styx model iz E serije bi također mogao biti svojevrsna nadogradnja prošlogodišnjeg Moto E smartphona. No novi model bi se prema dostupnim informacijama trebao malo više razlikovati. Naime uz 4G LTE podršku novi Styx model će umesto dvojezgrenog pogoniti za sada nepoznati, ali četverojezgreni SoC. Oba modela pokreće najnovija verzija Androida – Lollipop.
Budući da su novi modeli dimenzijama identični prošlogodišnjima ne očekuje se znatnija, ako uopste i ikakva promena u izgledu kućišta. Na Argosovim stranicama na trenutak su bile prikazane i cene novih Motorolinih uređaja. Prema Argosu G Titan kosta 159, 95 funti, a E Styx 109,95 funti.
Detaljnije specifikacije bit će poznate kada Motorola objavi službene specifikacije ili ranije, ako se neko od dobavljača zaigra pa iste ranije „slučajno“ objavi.