Televizija kakvu ste oduvek želeli

25. 11. 2013 | uredio | hardware

Nov

D3i servis

Kompanija SBB korisnicima nudi novi D3i servis, zasnovan na IPTV tehnologiji, kojem se može pristupiti svuda u Srbiji gde postoji kvalitetna fiksna ili bežična konekcija bilo kog internet provajdera. Digitalna televizija na ovaj način stiže i u ona domaćinstva koja nemaju tehničke m ogućnosti za D3, odnosno do onih koji nemaju mogućnosti da koriste SBB kablovsku digitalnu televiziju.
Da biste koristili D3i platformu, potrebna vam je internet konekcija bilo kog internet provajdera. Kroz nju prolazi digitalni TV signal, koji se potom pomoću D3i prijemnika šalje na TV. Preporučena brzina konekcije je najmanje 4 Mb/s, što danas obezbeđuju čak i osnovni ADSL paketi i paketi drugih provajdera, kao i mobilni operatori, kroz svoje HSPA+ mreže.
D3i ponuda sadrži gotovo sve servise koje pruža već široko rasprostranjena D3 usluga, a na spisku kanala koje obuhvata D3i nalazi se više od 100 najtraženijih TV programa u digitalnom i HD kvalitetu slike.
Uz SBB D3i uslugu u mogućnosti ste da koristite D3 GO, odnosno televiziju na smartfonima, tabletima i računarima, kao i mogućnost gledanja TV emisija iz početka ili unazad u roku od 72 sata. SBB D3i vam nudi i video-klub, koji u svojoj bazi ima više od 2000 najpopularnijih filmskih, serijskih i dokumentarnih naslova, muzike i sporta, kao i besplatnu SBB Wi-Fi zonu za sve D3i pretplatnike.

banner_D3i

Uslovi korišćenja

Trenutno je osnovna Start ponuda, koja obuhvataviše od 80 osnovnih TV kanala (2HD), plus četiri radio kanala i dostupna po akcijskoj ceni od 990 dinara, za sve korisnike koji se prijave u toku trajanja akcije. Redovna cena Start paketa je 1190 dinara. Doplata za Plus paket iznosi 390 dinara mesečno i sadrži još 26 kanala, uključujući kanale za odrasle (Club X), kao i 42 radio kanala. Ukoliko želite da pratite HD kvalitet slike (dostupan je 21 kanal uz dva HD programa koji su deo start paketa), na mesečnom nivou treba da izdvojite dodatnih 450 dinara. Kompletna ponuda na D3i platformi, na mesečnom nivou, u promotivnom periodu košta 1830 dinara mesečno.
Kompanija SBB je pripremila i posebnu ponudu dodatnih usluga, koje možete da koristite besplatno. U prvih godinu dana korišćenja D3i servisa, uslugu Pogledaj propušteno platićete svega jedan dinar umesto 150 dinara mesečno, dok ćete uslugu D3 GO u narednih šest meseci koristiti po ceni od jednog dinara umesto 150. Takođe, SBB Wi-Fi zonu sa 1 GB podataka, aktivaciju D3i usluge i iznajmljivanje opreme na 24 meseca dobijate besplatno, a Klub zonu (Video-klub) ćete platiti 390 dinara. Ovaj cenovnik je važeći za ugovore potpisane na dve godine i PDV je uračunat u cene.