Spark.me konferencija u septembru

26. 09. 2013 | uredio | software

Sep

Konferencija Spark.me, koja bi trebalo da kroz predavanja međunarodno priznatih govornika podstakne učesnike da dođu do biznis ideje, održaće se 26. i 27. septembra u Bećićima.
Iz kompanija DoMEn, agenta registracije crnogorskog nacionalnog domena .Me, saopštili su da je Spark.Me interaktivna konferencija čiji je cilj da kroz predavanja i panel diskusije “otključa” kreativnost učesnika i podstakne ih da unaprijede već postojeći posao ili pokrenu lični blog.
Iz DoMEn-a su kazali da će jedan od prvih govornika biti Dragana Đermanović, internacionalni online PR praktičar i predavač, savjetnik za strateško online komuniciranje i istraživač u oblasti primjene internet komunikacijskih platformi u korporativnom komuniciranju.

spark

“Ona će podijeliti znanje i iskustvo i govoriti o tome kako je ona pronašla tu iskru inspiracije koja je dovela do uspjeha koji uživa danas“, navodi se u saopštenju.
Đermanović je vlasnik konsultantske firme PRpepper i može se pohvaliti različitim klijentima, od Epla /Apple/ preko banaka i finansijskih institucija, popularnih brendova, do trenutno najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića.
Direktor marketinga kompanije DoMEn, Nataša Đukanović, saopštila je da je Đermanović najčešće citirana ličnost od PR-ova i stručnjaka za društvene mreže u regionu.
“Njen blog je izuzetno popularan i predstavlja značajnu tačku referenci mnogih diplomskih i master radova iz oblasti online PR-a, te sinonim za ozbiljnost i stručnost kada su društveni mediji u pitanju“, navodi se u saopštenju.