Samsung PRO tableti

28. 02. 2014 | uredio | hardware

Feb

Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO novi su tableti južnokorejskog giganta predstavljeni na CES-u U Las Vegasu. Uređaji imaju ekrane dijagonale 12,2 inča – WQXGA Widescreen – koji nude rezoluciju 2560×1600, zbog čega su pogogdni za sve vrste kreiranja i korišćenja sadržaja.

Jedna od prednosti ovih uređaja je Magazine UX posebno prilagođen za veliki ekran, koji omodućava korisnicima da dodatno personalizuju svoje iskustvo korišćenja tableta. Tableti su opremljeni paletom alata koji pomažu koji pomažu korisnicima da upravljaju ličnim i profesionalnim životom. Tu je platforma Cisco WebEx Meetings, vodeće rešenje za održavanje Web konferencije koje korisnicima pruža lak način da se sastanu sa bilo kim, na bilo kom mestu. Uz Samsung Galaxy NotePRO i TabPROIi (12.2) dobijate pretplatu provajdera za vesti, društvene medije i skladištenje u cloud-u vrednu oko 200 dolara.

samsung-galaxy-note-pro-12-2

„Stvorili smo serije Galaxy Note PRO i TabPRO kako bismo započeli godinu u kojoj će Samsung zaista uspostaviti svoju lidersku ulogu na tržištu tablet računara“, izjavio je J.K.Shin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Nova linija nudi najbolje načine u klasi za postizanje produktivnosti i predstavljanje multimedijalnih sadržaja, praveći kombinaciju izuzetnog iskustva gledananja sa Samsung-ovim nasleđem u oblasti dizajna. Samsung galaxy Note PRO i TabPRO pokazuju našu čvrstu rešenost da korisniocima pružimo svestrane proizvode koji su skrojeni za svakog.“
Linija tablet računara Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO naći će se u prodaji širom sveta počev od prvog kvartala 2014. godine.