Tesla Smartphone 3 – više od očekivanja

18. 01. 2016 | uredio | hardware

Jan

Kompanija Comtrade danas predstavlja svoj prvi pametan telefon iz Tesla Smartphone 3 serije koji već na prvi pogled skreće pažnju svojim monolitnim izgledom. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa sjajnim ekranom, odličnom kamerom, podrškom sa dve SIM kartice i izuzetno atraktivnom cenom.

Tesla-3-telefon

Zaštićen ekran

Zavirite u uzbudljiv Tesla Smartphone 3 svet kroz 5” IPS OGS (one glass solution) ekran koji omogućava dobar pogled iz bilo kog ugla i manji odsjaj na samom ekranu. Bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom, HD rezolucija pruža živopisan i raskošni vizuelni doživljaj, dodatno pojačan automatskom regulacijom osvetljenja koja optimalno koristi bateriju i ne šteti vidu. Ekran je posebno zaštićen Oleophobic folijom koja, pored toga što sprečava pojavu ogrebotina, efikasno eliminiše i otiske prstiju.

Sony kamera

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate informacije koje su vam važne. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 3 vam na raspolaganje stavlja odličnu Sony 8 MP kameru sa auto-fokusom koja omogućava izradu fotografija čak i u mračnom okruženju. Sočiva i još bolji senzor obezbeđuju visoki kvalitet snimaka i možda će vas čak i inspirisati da eksperimentišete sa brojnim mogućnostima, kao što je to HDR funkcija.

Čvrst, lagan i kompaktan

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, dok su navigacioni tasteri pozicionirani ispod njega, što obezbeđuje udobno držanje bez žrtvovanja funkcionalnosti. Telefon je izdržljiv, jak i robustan, što olakšava svakodnevnu upotrebu.

Lakoća rada

Danas se od telefona očekuje sve više i više, i zbog toga Tesla Smartphone 3 poseduje snažan procesor sa četiri jezgra koji je spreman da odgovori na vaše zahteve. Retko koji drugi telefon iz ove klase može da se pohvali Qualcomm Snapdragon procesorom, 1GB radne memorije i odlično optimizovanim Android Kit Kat operativnim sistemom koji obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Dual Sim podrška

Tesla Smartphone 3 podržava upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga. Dual Standby opcija nudi mogućnost paralelne upotrebe dve SIM kartice. Korisnik je istovremeno dostupan na oba broja, sem u slučaju poziva kada je aktivna samo kartica na kojoj se vrši razgovor. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 3 ima i dovoljno izdržljivu bateriju za dugotrajan rad sa dve kartice.
I još mnogo toga…

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3 vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 3 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj u prodaji pojaviti već od danas. Detaljne specifikacije i slike telefona nalaze se u prilogu, a više informacija potražite putem sajta: www.tesla.info.