MIS Android aplikacija: sistem prodaje u jednom uređaju

29. 07. 2015 | uredio | software

Jul

Regionalna kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting, M&I Systems, predstavila je naprednu MIS Android aplikaciju za sve organizacije koje žele da optimizuju i unaprede svakodnevne aktivnosti u sektoru prodaje.

MI-mob-app2

Kako poručuju iz novosadske kompanije, mobilne aplikacije, društvene mreže, Cloud i velike baze podataka značajno su promenile i nastavljaju da kroje filozofiju i način rada kompanija širom sveta, diktirajući međusobne odnose organizacije sa njenim klijentima, partnerima i zaposlenima. Tradicionalne metode upravljanja podacima i prenosa informacija ne samo da su prevaziđene, već su često rizične i ograničene u smislu kapaciteta. Napredna IT rešenja nude nove, sofisticirane platforme i alate koji optimizuju poslovanje: smanjuju troškove, povećavaju efikasnost i obezbeđuju profit kompanija.

M&I Systems razvio je MIS Business Suite, savremenu platformu koja integriše sve MIS aplikacije: MIS ERP, MIS BPM, MIS Entersoft CRM, MIS Planer, MIS BI, MIS Mobile Computing, i koja korisnicima nudi Cloud i integraciju sa ostalim sistemima.
MIS Android aplikacije za mobilne telefone, tablete i druge savremene uređaje značajno utiču na produktivnost zaposlenih, unapređuju interakciju sa kupcima, a sigurnost sistema je neupitna jer je pristup omogućen samo autorizovanim korisnicima mreže.
“Uz aplikacije imate uvid u sva dešavanja u organizaciji: od primedbi kupaca, do rezultata prodaje, i to u realnom vremenu, pa korisnici mogu da odgovore na aktuelne promene i događanja”, objašnjava Dragoljub Prijić, izvršni direktor u kompaniji M&I Systems, Co. Group.

MI-mob-app

Ceo sistem prodaje u jednom uređaju

Uz aplikaciju MIS Android Prodaja obezbeđuje se pregled dnevnog plana obilaska partnera po rutama i komercijalisti, pregled zaliha sa terena, kao i dugovanja partnera- objedinjeno i pojedinačno po klijentu. Značajne pogodnosti su i rad sa više firmi u jednoj aplikaciji, off line režim rada, zatim čuvanje naloga lokalno, do prvog online prijavljivanja i sinhronizacije, a aplikacija omogućava i periodični backup podataka sa uređaja.
MIS Android Prodaja nudi i mogućnost definisanja cenovnika po partnerima, otpreme iz više magacina po izboru komercijaliste, zatim unos stavki naloga po pakovanjima i količinski, kao i ažuriranje naloga sve do momenta sinhronizacije, a omogućen je i grupisani prikaz artikala po klasifikacijama.